weLcome to Candy Rock

Thursday, July 15, 2010

pada suatu zaman dahulu....

haha!!
aku ade tengok page facebOOk kengkwan aku..
ramai daa yang letak gmbr diorang masa kecik2 dulu..
for example, Farah, Sandra, Jie Ling, Hafiz & err...tak tau..tapi ade lagi lah..
aku pun terasa nak tengok lah gambar2 aku kecik2 dulu..
MyEm0.Com
..
..
..
MyEm0.Com
aku pun cari album2 yang aku mase kecik2 dulu..
..
..
..
*kerih..kerih...ke ting..keting.. hush..hush.*
cari punya cari..
last2 jumpa!!!
haha!! 
happy tak terkata!!
MyEm0.Com
pada mulanya, aku juz nak tengok2 je album tuh..
then, aku pun rase macam nak post je dekat facebook..
aku pun scan gambar2 tuh..
..
..
..
*zrup...zrup..*
punyalah lambat!!
MyEm0.Com
siap!!!!!!
aku pun crop..crop..crop..
then upload dekat fb..
haah!! ni albumnye...

meh sini..
aku selitkan a few photos...
aku dengan angah aku
WRESTLING!!!
haah!! yang tengah tuh aku!!!banyak luka..aku HYPERactive dulu..
skrg, HYPOactive..XD
chumell tak??chumell tak??haha!!
*perasan*
MyEm0.Com


...
...
...
haha!!
tuh je lahh..
penyelotan gambar2 aku mase budak dulu..
rindu lah masa tuh..
mase tuh, innoccent lagi..
buat ape pun tak kena marah..
MyEm0.Com
sekarang..
buat tuh tak boleh..ni tak boleh..
sume benda tak boleh..
MyEm0.Com

tapi nak buat macam mane..
dah tua..
redha je lah..

hmm..anyway..
thx to all my fren..
kalau tak kerana dorg postkan gmbr2 dorg mase kecik kat fB..
aku rase aku tak cari dah album tuh..
err..thx buddies!!

kay..thats all for now..

toodles~


2 comments:

  1. tiruu aku lah tuuuuuuuuu
    boooo~
    :P
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. haha!!! diamla..
    sebukk je kau..
    haha!!!!

    ReplyDelete

Gruppled Pointer